Πολιτική Απορρήτου

Για όλες τις υπηρεσίες μας, ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι η εταιρεία η «ΣΤΙΞΙΣ ΕΙΔΗ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με στοιχεία επικοινωνίας στο τηλ.210 6138680 ή μέσω e-mail στο gdpr@stixis.gr.

Λόγοι συλλογής και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων :

Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, καθώς και τα στοιχεία που αφορούν οποιαδήποτε αγορά σας για να εκδίδουμε το νόμιμο φορολογικό παραστατικό σας, να σας ενημερώνουμε για την ορθή αποστολή και λήψη, από εσάς, της παραγγελίας σας, καθώς και για να διαχειριστούμε, να παρέχουμε, να προσαρμόζουμε και να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες.

Τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται και υπόκεινται σε επεξεργασία από την εταιρεία μας για τους παραπάνω σκοπούς, που κρίνονται απαραίτητοι για την εκτέλεση της μεταξύ μας συμβατικής σχέσης καθώς και για την προάσπιση των δικαιωμάτων μας ενώπιον παντός Δικαστηρίου και πάσης Αρχής, και για σκοπούς εκτέλεσης και συμμόρφωσης μας με δικαστικές αποφάσεις ή διατάξεις του νόμου, οδηγιών, κανόνων, εγκύκλιων.

Επιπλέον, και εφόσον εσείς το επιθυμείτε ρητώς σύμφωνα με την δήλωση συγκατάθεσης σας, η εταιρεία μας δύναται να επεξεργαστεί τα δεδομένα σας για να σας προωθούμε προϊόντα και υπηρεσίες μας μέσω SMS, τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, φαξ, αλληλογραφίας, κοινωνικών μέσων και δικτύων ή/και οποιωνδήποτε άλλων κατάλληλων διαύλων επικοινωνίας.

Α.Εισαγωγή
1. Τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του ιστοτόπου μας είναι πολύ σημαντικά για εμάς και δεσμευόμαστε να τα διαφυλάξουμε. Η πολιτική απορρήτου που αναφέρεται σε αυτό το κείμενο ισχύει για την πρόσβαση και χρήση του παρόντος ιστότοπου (“Website”) -  και ιδίως για τις πληροφορίες που μπορεί ο οποιοσδήποτε χρήστης/επισκέπτης να υποβάλλει ή/και να καταστήσει διαθέσιμες κατά τη διάρκεια της πρόσβασης και χρήσης του παρόντος ιστότοπου - καθώς και για την επεξεργασία των πληροφοριών αυτών. Παρακαλούμε διαβάστε την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η οποία είναι συντεταγμένη στον  Κανονισμό 679/2016 Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και Συμβουλίου.

Β.  Συλλογή Προσωπικών Πληροφοριών

Ενδέχεται να συλλέγονται, να αποθηκεύονται και να χρησιμοποιούνται οι παρακάτω κατηγορίες πληροφοριών:

  1. Πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή σας, όπως της διεύθυνσης IP, της γεωγραφικής θέσης, του τύπου και της έκδοσης του προγράμματος περιήγησης και του λειτουργικού συστήματος.
  2. Πληροφορίες σχετικά με τις επισκέψεις και τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, όπως  η πηγή παραπομπής, η διάρκεια της επίσκεψης, οι προβολές σελίδας και οι διαδρομές πλοήγησης του ιστότοπου.
  3. Πληροφορίες, όπως η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εισάγετε όταν εγγράφεστε στον ιστότοπό μας.
  4. Πληροφορίες που εισάγετε σε περίπτωση που δημιουργείτε ένα προφίλ περιήγησης στην ιστοσελίδα μας όπως  το όνομά σας, φωτογραφίες, φύλο, γενέθλια, κατάσταση σχέσης, ενδιαφέροντα και χόμπι, εκπαιδευτικά στοιχεία και λεπτομέρειες απασχόλησης.
  5. Πληροφορίες που εισάγετε προκειμένου να λαμβάνετε από την ιστοσελίδα μας μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και / ή σε ενημερωτικά δελτία, όπως το όνομά σας και η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
  6. Πληροφορίες που εισάγετε κατά τη χρήση των υπηρεσιών στην ιστοσελίδα μας.
  7. Πληροφορίες που προκύπτουν κατά την περιήγηση στον ιστότοπό μας, συμπεριλαμβανομένου του πότε, πόσο συχνά και υπό ποιες συνθήκες τον επισκέπτεσθε.
  8. Πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα που αγοράζετε, υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε ή συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του ιστότοπού μας, όπως  το όνομα, τη διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.
  9. Πληροφορίες που δημοσιεύετε στον ιστότοπό μας με σκοπό την δημοσίευσή τους στο Διαδίκτυο, που περιλαμβάνει το όνομα χρήστη, τις εικόνες προφίλ και το περιεχόμενο των αναρτήσεων σας.
  10. Πληροφορίες που προκύπτουν από το περιεχόμενο των μεταξύ μας επικοινωνιών μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω της ιστοσελίδας μας, συμπεριλαμβανομένου και του περιεχομένου επικοινωνίας και των μεταδεδομένων.
  11. Οποιεσδήποτε άλλες προσωπικές πληροφορίες  μας στείλετε.

Προτού αποκαλύψετε σε εμάς τα προσωπικά στοιχεία άλλου προσώπου, πρέπει να λάβετε τη συγκατάθεση αυτού του ατόμου, τόσο για την αποκάλυψη, όσο και για την επεξεργασία αυτών των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με αυτήν την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Γ. Χρήση των Προσωπικών σας Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία υποβλήθηκαν σε εμάς μέσω του ιστότοπού μας θα χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων  ή σε σχετικές σελίδες του ιστότοπου. Τα προσωπικά σας δεδομένα μπορεί να χρησιμοποιηθούν για τα ακόλουθα:

  1. Διαχείριση της ιστοσελίδας και των επιχειρήσεων μας
  2. Προσαρμογή της ιστοσελίδα μας στις προτιμήσεις σας.
  3. Δυνατότητα χρήσης υπηρεσιών που διαθέτει οιστότοπός μας.
  4. Αποστολή προϊόντων που αγοράσατε μέσω της ιστοσελίδας μας.
  5. Ενεργοποίηση υπηρεσιών που αγοράσατε και παρέχονται  μέσω της ιστοσελίδας μας.
  6. Αποστολή δηλώσεων, τιμολογίων και υπενθυμίσεων πληρωμής σε εσάς καθώς και συλλογή πληρωμών από εσάς.
  7. Αποστολή ειδοποιήσεων μη εμπορικού περιεχομένου.
  8. Αποστολή ειδοποιήσεων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε ζητήσει.
  9. Αποστολή ενημερωτικών δελτίων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε περίπτωση που το έχετε ζητήσει (μπορείτε να μας ενημερώσετε ανά πάσα στιγμή εάν δεν επιθυμείτε πλέον το ενημερωτικό δελτίο).
  10. Αποστολή ενημερώσεων, εφόσον έχετε συμφωνήσει, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου, σχετικές με την επιχείρησή μας ή τις επιχειρήσεις τρίτων που επιλέξαμε προσεκτικά και ενδεχομένως σας ενδιαφέρουν,  (μπορείτε να μας ενημερώσετε οποιαδήποτε στιγμή εάν δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε ενημερώσεις).
  11. Παροχή σε τρίτα μέρη στατιστικών πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες μας (τα εν λόγω τρίτα μέρη δεν θα είναι σε θέση να εντοπίσουν οποιονδήποτε μεμονωμένο χρήστη από αυτές τις πληροφορίες).
  12. Απάντηση σε ερωτήσεις και αντιμετώπιση  καταγγελιών που γίνονται από εσάς ή για εσάς σχετικά με τον ιστότοπό μας.
  13. Διατήρηση  της ασφαλούς περιήγησης στην ιστοσελίδα μας, καθώς και πρόληψη προς αποτροπή τυχόν απάτης.
  14. Επαλήθευση της συμμόρφωσης με τους όρους και τις προϋποθέσεις που διέπουν τη χρήση του ιστοτόπου μας (συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης ιδιωτικών μηνυμάτων που αποστέλλονται μέσω της υπηρεσίας ιδιωτικών μηνυμάτων του ιστοτόπου μας).

Σε περίπτωση που υποβάλετε προσωπικές πληροφορίες για δημοσίευση στην ιστοσελίδα μας, θα δημοσιεύσουμε και θα χρησιμοποιήσουμε  πληροφορίες κατά τρόπο και σύμφωνα με την άδεια που μας παρέχετε.

Οι ρυθμίσεις απορρήτου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να περιορίσουν και ελέγξουν τη δημοσίευση των πληροφοριών σας στον ιστότοπό μας.

Σε καμία περίπτωση, δεν παρέχουμε, χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή σας, τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους.

Δ. Η αποκάλυψη προσωπικών πληροφοριών

Μπορεί να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε οποιονδήποτε από την διοίκηση, τους υπαλλήλους μας, ασφαλιστές, επαγγελματίες συμβούλους, πράκτορες, προμηθευτές ή υπεργολάβους, σε περίπτωση που είναι  απαραίτητο για τους σκοπούς που καθορίζονται στην παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Μπορούμε να αποκαλύψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία:

  1. Στο βαθμό που απαιτείται από το νόμο να το πράξουμε, σε σχέση με τυχόν τρέχουσες ή μελλοντικές νομικές διαδικασίες, προκειμένου να ασκήσουμε ή να υπερασπιστούμε τα νόμιμα δικαιώματά μας (συμπεριλαμβανομένης της παροχής πληροφοριών σε τρίτους με σκοπό την πρόληψη της απάτης και τη μείωση του πιστωτικού κινδύνου).
  2. Στον αγοραστή (ή τον μελλοντικό αγοραστή) του συνόλου ή μέρους της επιχείρησης μας, το οποίο προτιθέμεθα να πουλήσουμε.
  3. Σε κάθε πρόσωπο που έχει υποβάλει αίτηση σε δικαστήριο ή άλλη αρμόδια αρχή για την αποκάλυψη αυτών των προσωπικών πληροφοριών και  το εν λόγω δικαστήριο ή αρχή διέταξε την αποκάλυψη αυτών των προσωπικών πληροφοριών.

Με εξαίρεση τα  όσα προβλέπονται σε αυτήν την πολιτική, δεν θα παρέχουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε τρίτους.

Ε.ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

  1. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε μπορούν να αποθηκευτούν, να υποβληθούν σε επεξεργασία και να μεταφερθούν μεταξύ των χωρών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε, προκειμένου να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σύμφωνα με αυτήν την πολιτική.
  2. Οι πληροφορίες που συλλέγουμε μπορούν να μεταφερθούν στις ακόλουθες χώρες που δεν έχουν νόμους προστασίας δεδομένων ισοδύναμους με αυτούς που ισχύουν στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο: τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τη Ρωσία, την Ιαπωνία, την Κίνα και την Ινδία. Η ως άνω διαβίβαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα θα λαμβάνει χώρα σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις  των  άρθρων 46, 47, 49 παρ.1 εδ β  του Κανονισμου 679/2016 του Ευρωπαικου Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου  της  27ης Απριλίου 2016Οι προσωπικές πληροφορίες που δημοσιεύετε στον ιστότοπό μας ή υποβάλετε για δημοσίευση στον ιστότοπό μας, ενδέχεται να είναι διαθέσιμες μέσω του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο. Δεν μπορούμε να εμποδίσουμε τη χρήση ή την κακή χρήση των πληροφοριών αυτών από άλλους.

ΣΤ. ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

  1. Η παρούσα ενότητα καθορίζει τις πολιτικές και τη διαδικασία διατήρησης δεδομένων, που έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν την συμμόρφωση  με τις νομικές μας υποχρεώσεις, όσον αφορά τη διατήρηση και τη διαγραφή προσωπικών δεδομένων.
  2. Οι προσωπικές πληροφορίες που επεξεργαζόμαστε για οποιονδήποτε σκοπό δεν φυλάσσονται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα  από αυτό που είναι απαραίτητο για την εξυπηρέτηση του σκοπού αυτού.

Με την επιφύλαξη του παρόντος, διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα συνεχίζονται οι σκοποί για τους οποίους συνελέγησαν και συγκατατεθήκατε, κατά τα ανωτέρω.

  1. Παρά τις λοιπές διατάξεις της παρούσας ενότητας, θα διατηρήσουμε τα έγγραφα (συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών εγγράφων) που περιέχουν προσωπικά δεδομένα στο βαθμό που απαιτείται από το νόμο να το πράξουμε, εάν πιστεύουμε ότι τα έγγραφα ενδέχεται να είναι σχετικά με οποιαδήποτε τρέχουσα ή μελλοντική νομική διαδικασία και προκειμένου να δημιουργήσουμε, να ασκήσουμε ή να υπερασπιστούμε τα νόμιμα δικαιώματά μας συμπεριλαμβανομένης της παροχής πληροφοριών σε τρίτους με σκοπό την πρόληψη της απάτης και τη μείωση του πιστωτικού κινδύνου).

Ζ.  Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

  1. Θα εφαρμόσουμε κατάλληλες τεχνικές και θα λάβουμε προφυλάξεις για να αποτρέψουμε την απώλεια, την κακή χρήση ή την αλλοίωση των προσωπικών σας δεδομένων.
  2. Θα αποθηκεύσουμε όλες τις προσωπικές πληροφορίες που παρέχετε στους ασφαλείς (προστατευμένους με κωδικό πρόσβασης και firewall) διακομιστές.
    Όλες οι ηλεκτρονικές οικονομικές συναλλαγές που εισάγονται μέσω της ιστοσελίδας μας θα προστατεύονται με τεχνολογία κρυπτογράφησης.
  3. Αναγνωρίζετε ότι η μετάδοση πληροφοριών μέσω του διαδικτύου είναι εγγενώς ανασφαλής και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια των δεδομένων που αποστέλλονται μέσω του Διαδικτύου.
  4. Είστε υπεύθυνοι για την εμπιστευτικότητα του κωδικού πρόσβασης που χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση στον ιστοτόπο μας. Δεν θα σας ζητήσουμε τον κωδικό πρόσβασής σας (εκτός και αν συνδεθείτε στον ιστότοπό μας).

Η. ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ

Ενδέχεται  κατά διαστήματα να τροποποιούμε και να ενημερώνουμε την πολιτική μας για την προστασία προσωπικών δεδομένων, δημοσιεύοντας το τροποποιημένο κείμενο στον ιστότοπό μας. Θα πρέπει να ελέγχετε  τη σελίδα ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να διασφαλίσετε ότι κατανοείτε τυχόν αλλαγές. Θα ειδοποιείστε για τις αλλαγές αυτές είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είτε μέσω του ιδιωτικού συστήματος ανταλλαγής μηνυμάτων του ιστοτόπου μας.

Θ. ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Κατόπιν αιτήματός σας, θα σας γνωστοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες που διαθέτουμε. Η παροχή των εν λόγω πληροφοριών θα υπόκειται στα ακόλουθα:

  1. Μπορούμε να παρακρατήσουμε προσωπικές πληροφορίες που ζητάτε στο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.
  2. Μπορείτε να αντιταχθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των  προσωπικών σας στοιχείων στις περιπτώσεις απευθείας εμπορικής προωθήσεως.
  3. Έχετε  δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με τον τρόπο χρήσης των προσωπικών σας στοιχείων.
  4. Έχετε δικαίωμα πρόσβασης στις προσωπικές πληροφορίες που διαθέτουμε για εσάς
  5. Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε τη διόρθωση των ανακριβών προσωπικών πληροφοριών που διατηρούμε για εσάς.
  6. Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας, ή να σταματήσουμε την επεξεργασία ή τη συλλογή τους, παντάπασιν ή σε ορισμένες μόνον περιπτώσεις, αναγνωρίζοντας την νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίστηκε στην συγκατάθεσή σας προ της ανακλήσεώς της.
  7. Έχετε δικαίωμα να διακόψετε την αποστολή των ηλεκτρονικών μηνυμάτων ή SMS και το newsletter, και να αποσύρετε τη συναίνεσή/συγκατάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη επεξεργασία που βασίζεται στη συναίνεσή/συγκατάθεσή ανά πάσα στιγμή
  8. Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε να μεταφέρουμε στοιχεία των δεδομένων σας είτε σε εσάς είτε σε άλλο φορέα παροχής υπηρεσιών.
  9. Έχετε δικαίωμα καταγγελίας στον ρυθμιστή προστασίας δεδομένων σας – στην Ελλάδα, στην Αρχή Προστασίας των Δεδομένων http://www.dpa.gr/

Θ. ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ ΤΡΙΤΩΝ ΜΕΡΩΝ

Ο ιστότοπός μας περιλαμβάνει υπερσυνδέσμους και διευθύνσεις ιστοσελίδων τρίτου μέρους. Δεν έχουμε έλεγχο και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τις πολιτικές απορρήτου και τις πρακτικές τρίτων.

Ι. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Ενημερώστε μας αν τα προσωπικά στοιχεία που διατηρούμε σχετικά με εσάς πρέπει να διορθωθούν ή να επικαιροποιηθούν.

Κ. ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies. Ένα cookie είναι ένα αρχείο που περιέχει ένα αναγνωριστικό (μια σειρά γραμμάτων και αριθμών) που αποστέλλεται από ένα διακομιστή ιστού σε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web και αποθηκεύεται από το πρόγραμμα περιήγησης. Το αναγνωριστικό στη συνέχεια αποστέλλεται πίσω στον διακομιστή κάθε φορά που το πρόγραμμα περιήγησης ζητά μια σελίδα από το διακομιστή. Τα cookies ενδέχεται να είναι είτε "μόνιμα" cookies είτε "cookies": ένα μόνιμο cookie θα αποθηκεύεται από ένα πρόγραμμα περιήγησης και θα παραμείνει έγκυρο μέχρι την καθορισμένη ημερομηνία λήξης του, εκτός εάν διαγραφεί από τον χρήστη πριν από την ημερομηνία λήξης. Ένα cookie συνεδρίας, από την άλλη πλευρά, λήγει στο τέλος της περιόδου λειτουργίας του χρήστη, όταν το πρόγραμμα περιήγησης ιστού είναι κλειστό. Τα cookie συνήθως δεν περιέχουν πληροφορίες που αναγνωρίζουν προσωπικά έναν χρήστη, αλλά τα προσωπικά στοιχεία που αποθηκεύουμε σχετικά με εσάς ενδέχεται να συνδέονται με τις πληροφορίες που αποθηκεύονται και αποκτώνται από τα cookies. Χρησιμοποιούμε μόνο cookies συνεδρίας / μόνο μόνιμα cookies / και τα δύο μόνιμα και μόνιμα cookies στην ιστοσελίδα μας.}

1. Τα ονόματα των cookies που χρησιμοποιούμε στον ιστότοπό μας και οι σκοποί για τους οποίους χρησιμοποιούνται είναι οι παρακάτω:
1. Χρησιμοποιούμε το
GoogleAnalytics και το Adwords στον ιστότοπό μας για να αναγνωρίσουμε έναν υπολογιστή όταν οι χρήστες  επισκέπτονται τον ιστότοπο/εντοπίζουν άλλους χρήστες κατά την περιήγηση στον ιστότοπο / / πραγματοποιούν αγορές μέσω του ιστότοπου / προκειμένου να  βελτιωθεί η χρηστικότητα του ιστοτόπου / να γίνει ανάλυση της χρήσης του ιστοτόπου / να γίνει διαχείριση του ιστότοπου / να αποτραπούν απάτες και να βελτιωθεί η ασφάλεια του ιστότοπου / να διαμορφωθεί ο ιστότοπος για τις ανάγκες του κάθε

2. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης σας επιτρέπουν να αρνηθείτε τα cookiesγια παράδειγμα:

1. στον Internet Explorer  μπορείτε να αποκλείσετε τα cookies χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις παράκαμψης χειρισμού cookies που είναι διαθέσιμες κάνοντας κλικ στην επιλογή "Εργαλεία", "Επιλογές Internet", "Απόρρητο" και στη συνέχεια "Για προχωρημένους".

2. στο Firefox μπορείτε να αποκλείσετε όλα τα cookies κάνοντας κλικ στο "Εργαλεία", "Επιλογές", "Απόρρητο", επιλέγοντας "Χρήση προσαρμοσμένων ρυθμίσεων για το ιστορικό" από το αναπτυσσόμενο μενού και αφαιρώντας "Αποδοχή cookie από ιστότοπους" . και
3. στο
Chrome, μπορείτε να αποκλείσετε όλα τα cookies, μεταβαίνοντας στο μενού "Προσαρμογή και έλεγχος" και κάνοντας κλικ στην επιλογή "Ρυθμίσεις", "Εμφάνιση προχωρημένων ρυθμίσεων" και "Ρυθμίσεις περιεχομένου" οποιαδήποτε δεδομένα "κάτω από την επικεφαλίδα" Cookies ".

Ο αποκλεισμός όλων των cookies θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη χρησιμότητα πολλών ιστοσελίδων. Αν αποκλείσετε τα cookies, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του ιστότοπού μας.

Μπορείτε να διαγράψετε τα cookies που έχουν ήδη αποθηκευτεί στον υπολογιστή σας - για παράδειγμα:
στον
InternetExplorer (έκδοση 10), πρέπει να διαγράψετε μη αυτόματα τα αρχεία cookie (μπορείτε να βρείτε οδηγίες για να το κάνετε αυτό στη διεύθυνση http://support.microsoft.com/kb/278835).

στο Firefox (έκδοση 24), μπορείτε να διαγράψετε τα cookies κάνοντας κλικ στο "Εργαλεία", "Επιλογές" και "Απόρρητο", επιλέγοντας "Χρήση προσαρμοσμένων ρυθμίσεων για το ιστορικό", κάνοντας κλικ στην επιλογή "Εμφάνιση cookies" . και

στο Chrome (έκδοση 29), μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies μεταβαίνοντας στο μενού "Προσαρμογή και έλεγχος" και κάνοντας κλικ στην επιλογή "Ρυθμίσεις", "Εμφάνιση προχωρημένων ρυθμίσεων" και "Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης" και, στη συνέχεια, επιλέγοντας "Διαγραφή cookie και άλλου ιστότοπου και δεδομένα προσθήκης "πριν κάνετε κλικ στην επιλογή" Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης ".

Η διαγραφή των cookies θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στη χρησιμότητα πολλών ιστοτόπων.